Jump to content

Showing results for tags 'emitting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Consumer Forums: The Mall
    • Welcome to the Consumer Forums
    • FAQs
    • Forum Rules - Please read before posting
    • Consumer Forums website - Post Your Questions & Suggestions about this site
    • Helpful Organisations
    • The Bear Garden – for off-topic chat
  • CAG Community centre
    • CAG Community Centre Subforums:-
  • Consumer TV/Radio Listings
    • Consumer TV and Radio Listings
  • CAG Library - Please register
    • CAG library Subforums
  • Banks, Loans & Credit
    • Bank and Finance Subforums:
    • Other Institutions
  • Retail and Non-retail Goods and Services
    • Non-Retail subforums
    • Retail Subforums
  • Work, Social and Community
    • Work, Social and Community Subforums:
  • Debt problems - including homes/ mortgages, PayDay Loans
    • Debt subforums:
    • PayDay loan and other Short Term Loans subforum:
  • Motoring
    • Motoring subforums
  • Legal Forums
    • Legal Issues subforums

Categories

  • News from the National Consumer Service
  • News from the Web

Blogs

  • A Say in the Life of .....
  • Debt Diaries
  • Shopping & Money Saving Tips
  • chilleddrivingtuition
  • Homegirlxx

Categories

  • The Youth Academy
    • The Youth Consumer Service
  • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location

Found 1 result

  1. I bought this car from a dealer in January (almost two months ago) and noticed the car emitting blue smoke from exhaust and later on from dashboard. I can only use the car on weekends therefore it took me so much time to notice this issue. The ABS sensor for one of the tyres also started malfunctioning within the first month (almost 300 miles) and the dealer had changed one of the ABS sensors before I bought the car so it could be the same tyre's sensor going faulty. I took the car to Halfords via my warranty provider who so far only confirmed the ABS sensor fault (it had taken me 5mins t
×
×
  • Create New...